OCHELARI PROTECTIE BOLLE - VIPER VIPCF Mareste

OCHELARI PROTECTIE BOLLE - VIPER VIPCF

VIPCF

OCHELARI PROTECTIE BOLLE 

VIPER- VIPCF

Lentile Policarbonat fumuriu-mediu

- Anti-zgariere

- Rama nailon albastru electric

- Brate ajustabile - Snur gratuiT

Mai multe detalii

8 Produse

IN STOC

99,00 lei

Fisa tehnica

Weight 27 g
Styles Model istoric
Properties Potriviti pentru a fi purtati in exterior
Comanda Minima 1 buc

Informatii

OCHELARI PROTECTIE BOLLE

- VIPER - VIPCF

Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe bolle-glasses.ro au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.

TEHNOLOGII

FUMURIU

Aprobat din punct de vedere tehnologic pentru o purtare permanenta si certificat cu o calitate optica perfecta cu  protectie anti-zgariere/anti-aburire. Protectie 99% UVA/UVB.

PROTECTII OCHELARI BOLLE

EN166

Rezistenta minima garantata a ochelarilor de protectie impotriva riscurilor zilnice incluzand caderea accidentala a ochelarilor pe pamant, imbatranirea cauzata de expunerea la lumina, expunerea la caldura sau coroziune etc.

EN170

Riscuri asociate radiatiilor - Protectie UV

Protectia filtreaza radiatiile ultraviolete. Acest tip de protectie este recomandata in timpul desfasurarii activitatilor in care sursa de radiatii ultraviolete este predominanta cum ar fi lampile cu vapori de mercur, actinic sau germicizi.Niveluri de aplicare : 2-1.2, 2C-1.2 Culori lentile : Transparent, albastru , galben sau verde

EN172

Risc radiatii solare

Filtru protector pentru radiatii solare industriale.Recomandat pentru munca exterioara, normele EN172 garanteaza o protectie de 99.99% impotriva radiatiilor solare ultra-violete. Niveluri de aplicare : 5-3.1 (Polarizat), 5-2 (Twiligt), 5-1.4 (ESP sau CSP), 5/1.1-1.4 (Contrast), 5-2.5 si 5-4.1 (Fumuriu)  Culori lentile: depinde de tehnologia lentilei 

        CE           
Standard European

Marcarea ramei trebuie sa includa simbolul CE

F

Risc mecanic - Rezistenta scazuta la impact

Rezistenta : 6 mm, 0.86 g  la 45 m/s

Clasa optica  1 

Munca continua - Purtare permanenta