Bollé Safety ofera un raspuns inovativ si eficace fiecarui risc

 

Bollé a urmarit acelasi obiectiv de mai bine de o suta de ani: acela de a detecta toate riscurile posibile la locul de munca si de a oferi solutii tehnologice tangibile si tratamente cu obiectiv precis la cele mai inalte Standarde Europene.

Sectorul industrial,munca publica,constructii,aeronautica sau serviciul militar, Bollé Safety are grija de toate domeniile si isi imbunatateste constant modelele cu solutii tehnologice si ergonomice pentru a-si multumi clientii in fiecare zi.

La Bollé Safety,suntem in permanenta inovativi pentru a aduce fiecarui schimb pe care il facem, solutii de protectie care sa pot fi purtate cu placere.Intotdeauna ne amintim ca cea mai buna protectie este aceea care te face sa vrei sa o porti, iar Bollé Safety dezvolta linii de produse complete potrivite nevoilor utilizatorilor.

Bollé Safety este de asemenea cultura sportului si desgn-ului : O cultura impartasita cu Bollé Sunglasses. Este angajamentul nostru de a furniza protectia de cea mai inalta calitate clientilor nostri, acesta fiind si motivul pentru care  Bollé este un brand atat de puternic.