OCHELARI PROTECTIE BOLLE - HUSTLER HUSTPOL

HUSTPOL

OCHELARI PROTECTIE BOLLE - HUSTPOL 

POLARIZATI

Lentile polarizate Policarbonat - Anti-zgariere/anti-aburire - Brate nilon negru - Geanta microfibra gratuit

Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe bolle-glasses.ro au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.

Mai multe detalii

7 Produse

349,00 lei

Fisa tehnica

Weight 32 g
Styles Combina stilul cu protectia
Properties Potriviti pentru a fi purtati in exterior
Comanda Minima 1 buc

Informatii

TEHNOLOGII

POLARIZAT

Tehnologie aprobata pentru o purtare permanenta si certificata cu o calitate optica perfecta, ofera un confort imbatabil prin filtrarea stralucirii si a reflexiilor. Ideal pentru mediul maritim.       Filtru 99.99% UVA/UVB. Filtrul polarizat contine cristale perfect aliniate care blocheaza pe plan orizontal lumina polarizata. Acesta elimina lumina orbitoare si permite doar  trecerea luminii "folositoare". Lentilele polarizate ofera un confort incomparabil pe apa, activitati desfasurate in exterior, condus si in jurul orasului.

PROTECTII

EN166

Rezistenta minima garantata a ochelarilor de protectie impotriva riscurilor zilnice incluzand caderea accidentala a ochelarilor pe pamant, imbatranirea cauzata de expunerea la lumina, expunerea la caldura sau coroziune etc.

EN170

Riscuri asociate radiatiilor - Protectie UV

Protectia filtreaza radiatiile ultraviolete. Acest tip de protectie este recomandata in timpul desfasurarii activitatilor in care sursa de radiatii ultraviolete este predominanta cum ar fi lampile cu vapori de mercur, actinic sau germicizi.Niveluri de aplicare : 2-1.2, 2C-1.2 Culori lentile : Transparent, albastru , galben sau verde

 

EN172

Risc radiatii solare

Filtru protector pentru radiatii solare industriale.Recomandat pentru munca exterioara, normele EN172 garanteaza o protectie de 99.99% impotriva radiatiilor solare ultra-violete. Niveluri de aplicare : 5-3.1 (Polarizat), 5-2 (Twiligt), 5-1.4 (ESP sau CSP), 5/1.1-1.4 (Contrast), 5-2.5 si 5-4.1 (Fumuriu)  Culori lentile: depinde de tehnologia lentilei.

CE

Standard European

Marcarea ramei trebuie sa includa simbolul CE

F

Risc mecanic - Rezistenta scazuta la impact

Rezistenta : 6 mm, 0.86 g  la 45 m/s

T

Risc mecanic - Particule cu viteza mare la temperaturi extreme

Litera T, marcata imediat dupa simbolul putere mecanica,permite folosirea ochelarilor pentru particule cu viteza mare la temperaturi extreme.

Clasa optica 1

 Munca continua - Purtare permanenta