5TH ELEMENT PRO carbon mat/albastru ROSE BLUE OLEO AF  MEDIUM Mareste

5TH ELEMENT PRO carbon mat/albastru ROSE BLUE OLEO AF MEDIUM

12071

Lentile ROSE BLUE/CAT.3 roz si albastru flash oglinda-Anti-aburire

Lentilele roz sporesc contrastul in conditii de lumina medie si stralucitare

Potriviti pentru a fi folositi in conditii luminate puternic

IN STOC

Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului.Imaginile  au caracter informativ.Nuanta,tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor

Mai multe detalii

445,00 lei

Informatii

TEHNOLOGII

PUNTEA NAZALA AJUSTABILA

Forma si unghiul puntii nazale pot fi ajustate pentru a se acomoda oricarei forme . Pernutele nazale hipoalergenice si durabile pot fi adaptate pentru o potrivire personalizata , oferind control si confort.

TRATAMENT ANTI-ABURIRE

Fara lentile aburite in orice circumstanta. Respinge aburul ce va acopera vederea. Disponibil la toate modelele Bollé® Polarizat si lentile B-Clear.

TRATAMENT OLEOFOB/HIDROFOB

Tratament oleofob pe exteriorul lentilei. Uita de murdarie, grasime si pete de apa, aceasta protectie le opreste inainte ca acestea sa se aseze pe lentile si sa le deterioreze. Disponibil la toate modelele Bollé® Polarizat si lentile B-Clear.

LENTILE FOTOCROMATICE

Aceasta nu este o simpla protectie. Tehnologia Bollé® fotocromatic este incorporata in lentile la un nivel molecular pentru a se deschide si inchide automat potrivit conditiilor meteo, protejandu-va intotdeauna ochii de razele nocive UV.

B-MAX CAMP VIZUAL EXTRA LARG

Experimenteaza confortul fundamental datorita tehnologiei B-MAX, care ofera un camp vizual unic.
activeRx.svg

B-SUBTIRE DESIGN ACTIV RX

Sunt folosite softuri ce folosesc cea mai avansata metoda de calcul pentru a crea lentile personalizate. O compensatie axiala a retetei calculeaza marimea ramei si anatomia faciala a purtatorului daca este necesar.

bClear.svg

LENTILE B-CLEAR 

Lentilele B-Clear ofera o calitate optica fara egal. Mai usoare decat policarbonatul, aceste lentile permit o proiectie si o acoperire mai mare , oferindu-va o protectie sporita fara a adauga o greutate ce va poate incetini.

BRATE AJUSTABILE

Bratele pot fi ajustate oferind o potrivire cu adevarat globala si un confort desavarsit.